YooHOVERBOARD GARANTIEBELEID

Uw Hoverboard wordt gedekt door een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeid. In het geval dat uw Hoverboard een defect ontwikkelt als gevolg van een fabricage, neem dan contact met ons op. We zorgen voor een retourlabel voor het product. De klant moet de verzendkosten van de retourzending betalen, maar als uw Hoverboard een fabricagefout heeft, worden de verzendkosten aan u terugbetaald. Eenmaal geïnspecteerd als we een fout vinden en als deze onder de garantie valt, zullen we ervoor zorgen dat uw Hoverboard wordt gerepareerd door een gecertificeerde technicus. Probeer niet zelf reparaties uit te voeren, aangezien dit zeer gevaarlijk is en uw garantie ongeldig maakt. Wij aanvaarden geen garantieclaims als er een teken is van schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of als er met het product is geknoeid.

HOE EEN GARANTIE VORDEREN

Neem gerust contact met ons op om een ​​claim in te dienen . Vermeld uw ordernummer, naam, afleveradres en een korte omschrijving van de storing. Een lid van onze technische afdeling neemt binnen 48 uur contact met u op om meer informatie te verzamelen en indien nodig een korte diagnostische controle uit te voeren.

GARANTIE-UITSLUITINGEN EN BEPERKINGEN

Uw garantie komt te vervallen als uw product fysiek beschadigd, misbruikt, waterbeschadigd, kortgesloten is door onjuist gebruik van de oplader, gebruikt op modderig gras, gebruikt op een ander ongeschikt oppervlak, onjuist vervoerd, gebruikt voor slepen, als gebruikersgewicht richtlijnen niet zijn opgevolgd en als er met het product is geknoeid, dwz de schroeven zijn verwijderd. Alle garantieclaims zijn uitsluitend ter beoordeling van Yoohoverboard, we zullen te allen tijde een eerlijk en juist oordeel vellen over alle claims, aangezien uw gebruik erg belangrijk voor ons is.

Als een geautoriseerde reparatie de aankoopprijs van het product overschrijdt, wordt in dat geval voor vervanging gezorgd. We kunnen niet garanderen dat het vervangende product hetzelfde zal zijn als uw origineel, maar we zullen er alles aan doen om een ​​soortgelijk product te leveren.

Alle reparaties zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van onderdelen en daarom kunnen levertijden variëren.

ONS RETOURPROCES

  • Regel uw retourzending Gebruik de contactgegevens van de pagina contact met ons op te nemen, om te laten weten dat u een artikel wilt retourneren.
  • Ontvang uw retourformulier Zodra wij uw retourverzoek hebben geaccepteerd, ontvangt u uw retourformulier per e-mail. Afhankelijk van het type retourzending moet u mogelijk de verzendkosten betalen *.
  • Stuur uw product terug Breng uw veilig verpakte pakket naar de plaats van bestemming en geef het pakket af, zodat het naar ons wordt teruggestuurd.
  • We hebben uw pakket We hebben nu uw pakket en nadat de inspectie is voltooid, zullen we uw terugbetaling of omruiling verwerken zoals gevraagd.

ZORG ERVOOR DAT ALLE RETOURENVERZOEKEN WORDEN VERZONDEN BINNEN 14 DAGEN NA ONTVANGST VAN UW PAKKET

14 DAGEN RETOURBELEID

Dit beleid is alleen van toepassing op ongebruikte producten. We accepteren retourzendingen voor ongebruikte producten die binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, dus als uw product op 1 juni bij u is afgeleverd, moeten we uiterlijk 15 juni op de hoogte zijn dat u van plan bent het artikel naar ons terug te sturen. Als we niet binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op de hoogte worden gebracht, hebben we geen wettelijke verplichting om een ​​retourzending te accepteren. Dit beleid heeft geen invloed op uw wettelijke consumentenrechten.

Gebruik een van de methoden die op de  pagina contact pagina staan om een ​​retourzending te doen . Als u de Contact Form-methode gebruikt, vermeld dan uw ordernummer en de naam en het adres van de levering. We sturen u dan per e-mail een retournota die met uw product moet worden teruggestuurd, zodat we uw retourzending kunnen uitvoeren. Indien nodig ontvangt u het retouradres met uw retournota.

FOUTIEVE PRODUCTEN

Als uw product een storing heeft, vermeld dit dan in uw bericht. We zullen elk product graag vervangen als we binnen 14 dagen na ontvangst van uw product op de hoogte worden gebracht van de fout. Als uw product wordt vervangen, zullen we een postetiket voor uw oude product verstrekken en u een vervanging sturen zodra uw originele product door ons is ontvangen. De kosten van verzending worden hieronder toegelicht.

RETOURZENDING EN KOSTEN

Alle verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Als u het product retourneert voor een foutonderzoek, worden uw verzendkosten voor retourzending terugbetaald als we een fabricagefout ontdekken, alle retourzendingen voor foutief onderzoek moeten worden goedgekeurd door prohoverboard.co. voordat u uw product naar ons terugstuurt.

Wanneer u transport voor het product regelt, moet u een bezorgservice gebruiken die tracking biedt en een handtekening vereist bij aflevering. U moet er ook voor zorgen dat uw product verzekerd is voor de volledige aankoopprijs.

Yoohoverboard aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren pakketten die naar ons zijn teruggestuurd.

BELANGRIJKSTE UITZONDERINGEN

Het 14 dagen retourbeleid maakt deel uit van onze wettelijke verplichting. Uw rechten worden niet aangetast en eventuele wetten zijn nog steeds van toepassing.

We accepteren alleen het retourneren van ongebruikte producten in hun originele verpakking met alle inhoud die oorspronkelijk naar u is verzonden. We accepteren onder geen enkele voorwaarde het retourneren van beschadigde of gebruikte producten voor ruilen of terugbetaling. Als uw product een fout vertoont, moet dit worden verhoogd volgens het garantieproces. Als een product beschadigd is gebruikt of een ontbrekende inhoud heeft en naar ons wordt geretourneerd, geven we geen restitutie en moet u op eigen kosten voor het ophalen van uw product zorgen. 

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze goedgekeurde retourzending, inclusief verzekering, handtekening en tracking. Afhankelijk van het retourtype is de retourzending misschien gratis of moet u voor de service betalen, zie de onderstaande informatie voor meer informatie. Onze kosten voor retourzending zijn uiterst concurrerend en u zult een offerte doen voordat u de levering regelt. Als u ervoor kiest om uw eigen koeriersdienst te gebruiken om uw artikel terug te sturen, moet het product worden teruggestuurd naar de verzendlocatie en moet de gebruikte service tracking, handtekening bij aflevering bevatten en verzekerd zijn voor het volledige bedrag.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?