FAQ

WAT IS EEN HOVERBOARD?

Een Hoverboard is een tweewielig, door een motor aangedreven zelfbalancerend, door beweging geactiveerd voertuig. Het werkt via gyroscooptechnologie om zichzelf in evenwicht te houden. De beweging voorwaarts of achterwaarts wordt geregeld door de lichaamsgewichtrichting van de gebruiker.

WAAROM MOET IK BIJ PRHOVERBOARD KOPEN?

We leveren sinds 2015 Hoverboards aan consumenten. In deze tijd hebben we duizenden tevreden klanten bediend. We bieden een retourbeleid van 14 dagen voor gemoedsrust en al onze producten worden gedekt door een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeid.


IS HET VEILIG VOOR KINDEREN OM TE GEBRUIKEN?

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen op een hoverboard rijden, kinderen moeten te allen tijde onder toezicht staan ​​van een volwassene. Veiligheidskleding zoals een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers moeten worden gedragen. Het Hoverboard mag alleen worden gebruikt in een veilige omgeving zoals binnenshuis.

ALS IK VANDAAG BESTEL, WANNEER KRIJG IK MIJN LEVERING?

Alle bestellingen worden verzonden via expreslevering. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag en zondag na de middag worden geplaatst, worden de volgende maandag verzonden. De levertijd is meestal de volgende werkdag.

WAT IS HET GARANTIEBELEID VOOR MIJN HOVERBOARD?

Uw Hoverboard wordt gedekt door een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeid. In het geval dat uw Hoverboard een defect ontwikkelt als gevolg van een fabricagefout, neem dan contact met ons op. Eenmaal geïnspecteerd als we een fout vinden en als deze onder de garantie valt, zullen we ervoor zorgen dat uw Hoverboard wordt gerepareerd door een gecertificeerde technicus. Probeer niet zelf reparaties uit te voeren, omdat dit zeer gevaarlijk is. Wij aanvaarden geen garantieclaims als er een teken is van schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of als er met het product is geknoeid. Volledige garantie-informatie is hier beschikbaar .

WAT MOET IK DOEN ALS IK EEN PROBLEEM HEB MET MIJN HOVERBOARD?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder. We streven ernaar om binnen 48 uur op e-mails te reageren.

WAT IS UW RETOURPROCEDURE?

We hanteren een retourbeleid van 14 dagen voor ongebruikte items. Zie ons retourbeleid.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?